Sportoló paksiak – közösségi oldalon
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. december 2.

- A Paksi Deák Ferenc Egyesület is a városért kíván dolgozni

- Összefoglaló, 2021. december 1.

- Összefoglaló, 2021. november 30.

- Kétszáz csomagot küldenek a gyermekotthonokba

- Összefoglaló, 2021. november 29.

- Süli János: hamis állítás, hogy a lakosságot eladósítjuk

- Összefoglaló, 2021. november 26.

- A zöldebb Paksért

- Összefoglaló, 2021. november 25.

- Összefoglaló, 2021. november 24.

- Összefoglaló, 2021. november 23.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Sportoló paksiak – közösségi oldalon

  nyomtatási kép

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2021. május 4., kedd – Az embereket úgy motiváljuk sportolásra, hogy nem csoportos vagy tömeges rendezvényt szervezünk, az egy hónapos időszakon belül tíz szabadon választott napon, szabadon megválasztott szabadidős sport tevékenységet kell folytatni és fotóval dokumentálni – mondta Paks polgármestere a KRESZ Parkban tartott sajtótájékoztatóján, kedden.

 

Fotózással egybekötött sportra hívta a paksiakat Szabó Péter. - A játékos „mozgósítás” erősítheti az egészséges életmódot – fogalmazott. Az időszak május 4-én kezdődik, június 4-ig tart, egy-egy résztvevő egy-egy napon szabadidős, ám mégis a sporttal összefüggő tevékenységet képpel, kevés szöveggel dokumentálhat és be kell küldenie az önkormányzathoz, a hello@paks.hu e-mail címre. A képek rögzíthetnek futást, kutyasétáltatást, kerékpározást, görkorizást, edzést, evezést vagy labdajátékokat. A képek egyben, vagy külön is feltölthetők.

 

A részvétel nem jelent versenyt, az a cél, hogy minél többen vegyenek részt a játékban, az emberek a járvány nyomasztó korlátozása után egy kicsit mozogjanak – mondta el. A beküldők különféle ajándéktárgyakban is részesülnek, ilyenek kulacsok, kitűzők, nyakpántok, de vállalkozók felajánlása nyomán, sorsolás útján wellness programokban, ajándékcsomagokban részesülhetnek.

 

A programhoz facebook oldalt is életre hívnak, ennek címét később közlik, de Szabó Péter hivatalos oldalán is megjelenik. A képek egy részét ide feltöltik.

 

Szabó Péter aláhúzta, hogy Pakson, amely a nemzet sportvárosa címmel is büszkélkedik, egyre több lehetőség adott a legkülönbözőbb sporttevékenységre. Kerékpárutak, sportparkok is vannak, akár az Ürgemezőn, vagy a KRESZ Parkban. +++