Bognár György marad – Hahn esetleg távozik
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. december 2.

- A Paksi Deák Ferenc Egyesület is a városért kíván dolgozni

- Összefoglaló, 2021. december 1.

- Összefoglaló, 2021. november 30.

- Kétszáz csomagot küldenek a gyermekotthonokba

- Összefoglaló, 2021. november 29.

- Süli János: hamis állítás, hogy a lakosságot eladósítjuk

- Összefoglaló, 2021. november 26.

- A zöldebb Paksért

- Összefoglaló, 2021. november 25.

- Összefoglaló, 2021. november 24.

- Összefoglaló, 2021. november 23.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Bognár György marad – Hahn esetleg távozik

  nyomtatási kép

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2021. május 17., hétfő - Szóban már megállapodtunk, csak a papírok aláírása van vissza, a következő szezonban is Bognár György vezeti majd az NBI-es csapatot – mondta a szezont értékelő Haraszti Zsolt az Origo Sportnak adott interjúban. - Hahn Jánost nem valószínű, hogy meg tudjuk tartani – tette hozzá az ügyvezető.

 

Haraszti szerint reális esély van rá, hogy Hahn Jánost el kell engedni, mert mint indokolt, egy ilyen szezonnal, huszonkét góllal és válogatott behívóval a háta mögött biztos befutnak majd a megkeresések iránta. - Számolunk ezzel, annak ellenére, hogy ajánlat még nem érkezett, de tudjuk, sok külföldi csapatnál szóba került a leigazolás. A következő hetekben egyébként mindenkivel egyeztetünk. Erős a játékoskeretünk, de - mint ilyenkor általában - változások biztos várhatóak - fogalmazott az ügyvezető, aki szerint Hahn János menetelése remek példa lehet a fiatal játékosok előtt.

 

A stadionnal kapcsolatban elárulta, nagy öröm, hogy végre ebben is kezdnek NBI-es klubhoz hasonlítani, hiszen sokáig e téren nagy lemaradásaik voltak. Ami a gazdasági helyzet illeti az élvonalban, Haraszti szerint mostanra sokkal nagyobb a szórás az NBI-ben, mint anno 2011-ben volt.

 

Tudomásul kell tehát venni, nyílt az olló, ugyanakkor nem akarunk panaszkodni. Mi arra a gazdasági háttérre, amit elő tudunk teremteni, már beálltunk. Jövőképünk pedig továbbra is a magyar játékosok piacában rejlik, természetesen a saját utánpótlásunk mellett – mondta a Paks ügyvezetője, aki a következő idény elvárásairól is beszélt.

 

- Szeretnénk egy hasonló játékfelfogású Paksi FC-t látni, hiszen szeptember vége óta sokgólos, szórakoztató és eredményes futballt produkált a csapat. Ezen felül reméljük, ismét lehetnek majd szurkolók stadionunk lelátóin, akikkel közösen örülhetünk a győzelmeknek. +++