Bálaszínház Pakson
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. december 2.

- A Paksi Deák Ferenc Egyesület is a városért kíván dolgozni

- Összefoglaló, 2021. december 1.

- Összefoglaló, 2021. november 30.

- Kétszáz csomagot küldenek a gyermekotthonokba

- Összefoglaló, 2021. november 29.

- Süli János: hamis állítás, hogy a lakosságot eladósítjuk

- Összefoglaló, 2021. november 26.

- A zöldebb Paksért

- Összefoglaló, 2021. november 25.

- Összefoglaló, 2021. november 24.

- Összefoglaló, 2021. november 23.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Bálaszínház Pakson

  nyomtatási kép

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2021. szeptember 2., csütörtök – Film, gyermekszínház –és koncertek, állatbemutató, koncertek és kizárólag felnőttek szóló előadásokat láthat a közönség a PaksiBorBála alkalmi színház előadásain, hangzott el egy mai tájékoztatón.

 

Szabó Péter polgármester, Márkus Zalán a Csengey Kulturális Központ (CSDKK) igazgatója a kijelölt helyszínen, az ASE Csarnok melletti téren PaksiBorBála nevet kapott kulturális programról tájékoztatta az újságírókat, 2021. szeptember 2-án.

 

A bálákból összerakott, alkalmi színház 300 nézőt fogad be, 25x25 négyzetméteres területen három méter magas szalmabálafal között lehet majd megtekinteni az előadásokat, védettségi igazolványt nem kérnek. Szeptember 14-én délután öt órakor a polgármester nyitja meg a rendezvénysorozatot, amely 14.-től, naponta szeptember 17-ig tart.

 

Az első nap programjai között szerepel egy film, gyermekszínház –és koncertek, állatbemutató. A fiatalabb –és középkorosztály számra koncertek lesznek. Mások mellett fellép a Carson Coma Akusztik, Szabó Balázs, de lesznek "tizennyolckarikás" előadások is, a belépéshez személyi igazolványt kérnek. Ebben a programban Sebestyén István érkezik a bukovinai székelyek életéről szóló pajzán mesékkel, a „Szomjas nők sört isznak helyettem” című előadás szintén csak a felnőttek számára lesz látogatható.

 

Az előadások egy órásak lesznek, naponta három alkalommal. Helyszíni italfogyasztás is lehetséges lesz. Esőnapot nem tartanak.

 

PAKS-PRESS 2021. szeptember 2. 15:17. +++