A Paksi Deák Ferenc Egyesület is a városért kíván dolgozni
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. december 2.

- A Paksi Deák Ferenc Egyesület is a városért kíván dolgozni

- Összefoglaló, 2021. december 1.

- Összefoglaló, 2021. november 30.

- Kétszáz csomagot küldenek a gyermekotthonokba

- Összefoglaló, 2021. november 29.

- Süli János: hamis állítás, hogy a lakosságot eladósítjuk

- Összefoglaló, 2021. november 26.

- A zöldebb Paksért

- Összefoglaló, 2021. november 25.

- Összefoglaló, 2021. november 24.

- Összefoglaló, 2021. november 23.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

A Paksi Deák Ferenc Egyesület is a városért kíván dolgozni

  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2021. december 2., csütörtök – A Paksi Deák Ferenc Egyesület önkormányzati képviselőcsoportja tartott lakossági tájékoztatót az elmúlt évben végzett munkájukról a Csengey Dénes Kulturális Központ nagyklubjában, szerdán.

 

A képviselők az egyéni választókerületeikben végrehajtott fejlesztésekről, kisebb beruházásaikról számoltak be, amelynek fontosabb forrása az önkormányzati, ötmilliós keret volt. Mint elhangzott, más lehetőségekkel is éltek, de a cél mindig az volt, hogy minden körzet, minden részlete kapjon néhány komfortjavító eszközt, padot, járdajavítást.

 

Mezősi Árpád, a négyes körzet képviselője a lakossági fórum előtt a Paks-Pressnek azt hangsúlyozta, hogy a pandémiás helyzet ellenére folyamatosan tartotta a kapcsolatot a lakossággal. A kérésekre odafigyelve segített közvilágítási problémák megoldásában, a szemétszállításban, a járdajavításokban, virágosításban, a térkövezésben és padokat is vásároltatott – sorolta.

 

Heringes Anita frakcióvezető azt mondta, hogy a bizottsági munkában és a testületi üléseken is arra törekedtek, hogy részesei legyenek a város fejlődésének. Úgy fogalmazott, nem élték meg kudarcként, hogy a többség nem fogadta el az olyan javaslatokat, mint például az ingyenes közösségi közlekedés.

 

A lakossági megkeresések nyomán azonban sikerült számos, apróbb kérésnek eleget tenni. Sikernek könyvelte el, hogy a következő évtől várhatóan a karácsonyi nyugdíjas ajándékcsomagok összeállításánál az egyéni kérésekben figyelembe veszik a diabetes jelzéseket.

A következő évben arra törekszenek, hogy a hulladékszállítás, a közlekedés és parkolás gondjain javítsanak – fűzte hozzá.

 

Képünk: A Paksi Deák Ferenc Egyesület önkormányzati képviselőcsoportja lakossági tájékoztatót tart az elmúlt évben végzett munkájukról a Csengey Dénes Kulturális Központ nagyklubjában, 2021. december 1-jén.

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++