
- Összefoglaló, 2021. december 2.
- A Paksi Deák Ferenc Egyesület is a városért kíván dolgozni
- Összefoglaló, 2021. december 1.
- Összefoglaló, 2021. november 30.
- Kétszáz csomagot küldenek a gyermekotthonokba
- Összefoglaló, 2021. november 29.
- Süli János: hamis állítás, hogy a lakosságot eladósítjuk
- Összefoglaló, 2021. november 26.
- Összefoglaló, 2021. november 25.
- Összefoglaló, 2021. november 24.
- Összefoglaló, 2021. november 23.
- Kétszáz csomagot küldenek a gyermekotthonokba
- Süli János: hamis állítás, hogy a lakosságot eladósítjuk
- Parkolók a Szentháromság téren
- Szabó Péter: a több ezer éves helyszín Paks büszkesége
- Összefoglaló, 2021. december 2.
- A Paksi Deák Ferenc Egyesület is a városért kíván dolgozni
- Összefoglaló, 2021. december 1.
- Csengey hívja, várja a paksiakat
- Nemzetközi Fúvós Napok fesztivál
- A paksiak visszakapták a mozit
- Már csak a nyitásra várnak a Csengey Kulturális Központban
- Pupp Réka ötödik cselgáncsban
- Pupp Réka: ez életem egyik legjobb éve
Bor Barna kulináris élményei
(PAKS-PRESS) Paks, 2016. február 26., péntek – „Az elmúlt hétvégén Düsseldorfban vettem részt egy Olimpiai kvalifikációs versenyen. Ez a mondat önmagában semmit nem jelent. Viszont, ha a kényelmet és a konyha finomságait nézi az ember, akkor egy igazi nehézsúlyú versenyzőnek rögtön felcsillan a szeme.” Bor Barna a rióklubnak mesélte el, hogy nemcsak a sportsikerben volt része a napokban, hanem a gyomrát is kényeztette.
A verseny előtt és ideje alatt a japán stílusú Nikko hotelben szálltunk meg és pihentük ki magunkat. Ebből sokan azt gondolják, hogy akkor az ételnek is távol keletinek kell lennie. Szerencsére nem így volt. Megfelelő európai konyha volt finomabbnál finomabb ételekkel. Persze mindent nem tud végig enni az ember, csak amire szükség van verseny előtt. Én személy szerint tésztát szoktam enni egy kis hússal, majd gyümölcsöket. :) Másnap a versenyen egy értékes bronzérmet szereztem, ami nagy hatással volt rám, hiszen ezen a versenyen soha nem tudtam még érmet nyerni, sőt még az érem közelébe se kerülni.
A Harmincadik életévemben ez is sikerült. :) Sokan azt gondolnák, hogy akkor jöhet az ünneplés. Nekem csak a finom vacsorán járt az eszem az úton, míg vissza nem értünk a Hotelba.
- Szerencsére megkaptam, amire vágytam és egy fantasztikus vacsorával zártuk le a versenyt. A vacsora után a pihenésé volt a főszerep – zárta sorait Bor Barna, az ASE judós kiválósága. +++